
Vaalea sokerikakkupohja
Kostutus:
Spriteä
Hedelmätäyte (Kinuskikissa):
250 g säilykepersikoita sokeriliemessä
½ prk (á 175 g) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 dl vispikermaa
100 g sitruunatuorejuustoa (Sunnuntai)
n. ½ dl vaniljakreemijauhetta
Valuta säilykepersikoista ja -mandariineista liemi. Säästä osa siitä kostutukseen. Soseuta hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon sitruunatuorejuusto, hedelmäsose ja vaniljakreemijauhe. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.
Laitoin väliin myös mansikkasosetta.
Päälle:
Flora Vispiä reunapursotuksiin ja päällä viinirypäleitä, säilykemandariiniä, -persikkaa ja -ananasta. Kiille on tehty vedestä ja parista liivatteesta jollain äidin vanhalla ohjeella, mikä ei osoittautunut kauhean hyväksi..
Tässä kuva synttäreiden tarjoilupöydästä:

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti