Pohja (½ kääretorttupohja):
2 munaa
3/4 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta
200 astetta uunin keskitasolla, 6-8 min
Täyte:1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
2 dl Flora Vispiä
jäisiä karpaloita oman maun mukaan
Keitä kondensoitua maitoa (avaamattomassa tölkissä) n. 2 ½ h. Anna jäähtyä. Valmista kääretorttupohja. Anna jäähtyä. Levitä jäähtynyt toffee pohjan päälle, lisää karpalot toffeen päälle. Vatkaa kermavaahto ja levitä se haluamallasi tavalla kakun päälle. Lisää päälle vielä karpaloja koristeeksi. Nautiskele!
3 kommenttia:
tuuppas mullekin joskus leipoon jotain hyväskää! :) voit kato tulla sit katsastaan tän mun kämpän ja muutenkin vaasaa :))
Joo! Todellakin haluun tulla sinne! :)
oi miten herkullisen näköistä
Lähetä kommentti