
6 munan vaalea sokerikakku
Kostutus:
6 dl ananas-appelsiinimehua (edelleen tykätään kosteista kakuista..)
Täyte (jostain lehdestä, laitoin kahteen väliin):
noin 3 dl omenahilloa/-sosetta
mangorahka:
1 prk (2 ½ dI) vaahtoutuva vaniljakastike - ite laitoin Flora Vanillaa
1 prk rahkaa
2 prk mangosose (lastenruoka)
4 kpl Pätkis-suklaapatukkaarouheena
sokeria maun mukaan
2 kpl liivatelehtiä
Laita liivatelehdet noin 20 minuutiksi pehmenemään runsaaseen määrään kylmää vettä. Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon rahka, mangosose, suklaapalat ja sokeri. Puristele liivatelehdet vedestä, kuumenna noin 1/4 dl vettä tai tuoremehua, laita liivatelehdet sulamaan kuumaan nesteeseen. Lisää liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen mangorahkaan. Anna täytteen tekeytyä noin 10 min. Aloita kakun täyttäminen. Laita väleihin ensin ohut kerros omenasosetta ja sen jälkeen mangorahkaa.
Päällä:
Noin 4 dl Flora Vispiä, valkosuklaarouhetta ja ananaskirsikoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti