24. toukokuuta 2011

kuningatarkakku

Tällaisen täytekakun leivoin omille 21-vuotis synttäreilleni. Äh, oonpas vanha. Kolmannella kymmenennellä, o-ou. No mutta kakku oli hyvää, nam!

Image and video hosting by TinyPic

6 munan vaalea sokerikakkupohja

Kostutus:
6 dl Spritee (tykätään kosteista kakuista)

1. täyte (Kinuskikissa):
250 g mansikoita
2 ½ dl mansikkakermaa (Valio)
½ prk rahkaa
½ dl vaniljakreemijauhetta

Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Levitä pohjan päälle.


2. täyte:
2 dl vispikermaa
250 g Valion kuningatar-rahkaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
200 g mustikoita

Vatkaa vispikerma. Sekoita joukkoon rahka, vaniljakreemijauhe ja vähän sulaneet mustikat. Levitä pohjan päälle.

Päällä:
5 dl Flora Vispiä, värjättynä Wiltonin Rose-pastavärillä. Lisäksi Princess Lillifee nonparelleja.

Image and video  hosting by TinyPic

Ei kommentteja: