Ja huom! Kuorrutteeseen tulee siis tosiaankin sulatejuustoa, ei maustamatonta tuorejuustoa, niinku joku neropatti ajatteli, vaikka muka luki ohjeen hyvin.. Onneks oli kaupat auki ;>
Pohja:
4 munaa
4 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
2 tl ruokasoodaa
2 leivinjauhetta
6 dl porkkanaraastetta
1 dl kasviöljyä
100 g sulatejuustoa
60 g voita
4 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita mausteet jauhoihin ja lisää seos muna-sokerivaahtoon. Raasta porkkanat. Lisää porkkanaraaste ja öljy taikinaan. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 30 min, kunnes kypsää keskeltä ja kauniin ruskea päältä.
Valmista päällys sillä aikaa, kun kakku jäähtyy. Sekoita sulatejuusto ja jääkaappikylmä margariini. Lisää seokseen tomusokeri ja vaniljasokeri. Levitä tahna jäähtyneen kakun päälle. Laita jääkaappiin, sillä piirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä muhittuaan yön yli jääkaapissa ;)
4 kommenttia:
Herkullisen näköinen porkkanapiiras =)
Kiitti! Olikin kyllä herkullista ;)
hei enni saat kyllä tehdä tota mulle joskus ;)
hihii Veera, just olinki kysymässä, että mikä sun blogin osoite on, mutta luit mun ajatukset <3 varmasti teen honey! ;)
Lähetä kommentti