5 munan tumma sokerikakkupohja
Kostutus:
säilykepäärynöiden liemi + spriteä
Päärynämousse (Open Café):
6 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
1 prk ranskankermaa
1 prk rahkaa
2 dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
2 dl päärynäsosetta
½ prk säilykepäärynöitä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma kulhossa. Sekoita keskenään ranskankerma, rahka, sokerit ja päärynäsose sekä pieniksi paloiksi leikatut säilykepäärynät. Keitä pieni tilkka vettä ja liota siihen liivatteet. Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lopuksi sekoita kermavaahto varovasti seokseen.
Päällä:
Reunapursotukset Flora Vispiä, päällä kaakaojauheella ruskeaksi värjättyä Flora Vispiä ja tummasuklaarouhetta.
Suklaarouhe saatto olla liikaa koristelussa, mutta ihan ok silti :> Tässä kuva vielä sen kanssa:
3 kommenttia:
toki voit lisätä, minäkin sut :) !!
hei en löydä sulta sitä ohjetta siihen marianne kuivakakkuun? kuulostaa hyvältä ;) itse tein marianne mokkapaloja tai suklaapaloja, mitä nyt onkaan.. tuli tooosi herkullisia!!
Joo, en vielä oo tehnyt sitä! Tai siis oon tehnyt, mutta en sillein, että blogi olis ollut toiminnassa ;) Meen kotiin ens viikonloppuna ja voisin leipoa äitille ja iskälle :) Sitten tulee ohje tännekin. Hmm, pitäis vaan löytää se ohje jostain :D
Lähetä kommentti