6 munan vaalea sokerikakkupohja
Täyte:
400 g Valio Viola appelsiinituorejuustoa
2 ½ dl Flora Vispiä
n. 1 ½ dl kinuskikastiketta
2 tl vanilliinisokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita appelsiinituorejuusto joustavammaksi. Yhdistä, lisää kinuskikastike ja vanilliinisokeri ja sekoita vielä kaikki keskenään.
Päälle:
Kinuski (luotin Kinuskikissan ratkaisuun tässä kinuskin keittämisessä):
2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
Riittää halkaisijaltaan max 24 cm kakkuun. Laita ainekset teflon-pintaiseen kattilaan. Kuumenna, kunnes seos kiehuu. Pienennä lämpötilaa ja anna kiehua hiljalleen n. 15-20 minuuttia. Aika voi vaihdella, mutta itselläni taisi mennä hieman ylikin tuon 20 minuutin. Kinuski oli hyvänmakuista, mutta vähän epätasaisesti meni kakun päälle ja oli melko tummaa. Huomasi kyllä, etten ole todella todella pitkään aikaan tehnyt kinuskikakkua.
Pursotukset ovat Flora Vispiä.
1 kommentti:
kiitos kommentista! Lisään sinut myös sivuilleni :) Tosi hyvän näköinen kakku!!
Lähetä kommentti