Ohjekin suoraan Leipurittarelta (itse tein vaan 1,5 kertaisen annoksen, kun oli isompi vuoka):
100g margariinia
100g minttukrokanttisuklaata
2 munaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5tl leivinjauhoja
2rkl tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa
Sulata margariini ja suklaa kattilassa, vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon sulanut suklaa-margariiniseos, jonka jälkeen siivilöi joukkoon kuivat aineet (vehnäjauho, leivinjauho, kaakaojauho). Kaada voideltuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 20cm. Paista uunissa 175C n. 25 minuuttia. Nauti vaniljajäätelön kera!
2 kommenttia:
ai säkin kokeilit tätä :) hih.. aika tuhtia on mut ehottomasti parempi versio mun mielest ku tavan mutakakku, koska rakastan minttusuklaata <3
Joo, kokeilin :) Oli kyl tosi hyvää! Itekin tykkään minttusuklaasta, mmm!
Lähetä kommentti