14 palaa ruispaahtoleipää
Täyte 1 (täytettä jäi vähän yli):
160 g kylmäsavulohta
60 g katkarapuja
1 prk kylmäsavulohituorejuustoa
3/4 prk kermaviiliä
1 prk creme fraichea
tilliä
valkopippuria
Täyte 2:
2 keitettyä kananmunaa
1/4 prk kermaviiliä
½ prk raejuustoa
45 g margariinia
valkopippuria
suolaa
Kostutus:
2 dl rasvatonta maitoa (meillä tykätään kosteista kakuista!)
Kuorrutus:
1/2 prk pippurituorejuustoa
1/2 prk maustamatontatuorejuustoa
Pilko täytteiden raaka-aineet pieneksi kahteen eri kulhoon ja sekoita maitotuotteiden kanssa tasaiseksi massaksi ja mausta.
Asettele leivät riviin, 3 ½ leipää/kerros ja kostuta. Levitä puolet kala-katkaraputäytteestä leipien päälle ja lado uusi leipäkerros täytteen päälle. Kostuta leivät ja levitä munavoitäyte leipien päälle. Lado uudet leivät ja levitä loppu kala-katkaraputäyte kostutetuille leiville. Kostuta päälle jäävä leipäkerros.
Kääri koko kakku kelmuun tai laita kakkukupuun ja laita jotain painoa päälle. Anna "maustua" seuraavaan päivään.
Sekoita tuorejuustot sekaisin. Levitä kuorrute kakun pinnalle ja koristele haluamallasi tavalla. Itse piti koristella sillein, että säilyy 3 h automatkan, joten laitoin päälle ananasta, kirsikkatomaatteja, katkarapuja ja kurkkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti