27. kesäkuuta 2010

hedelmäkakku

Omille 20-vuotis synttäreilleni tein hedelmäisen raikkaan täytekakun, johon halusin kokeilla tehdä kiillepäällisen.

Image and video hosting by TinyPic

Vaalea sokerikakkupohja

Kostutus:
Spriteä

Hedelmätäyte
(Kinuskikissa):

250 g säilykepersikoita sokeriliemessä
½ prk (á 175 g) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 dl vispikermaa
100 g sitruunatuorejuustoa (Sunnuntai)
n. ½ dl vaniljakreemijauhetta

Valuta säilykepersikoista ja -mandariineista liemi. Säästä osa siitä kostutukseen. Soseuta hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon sitruunatuorejuusto, hedelmäsose ja vaniljakreemijauhe. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.

Laitoin väliin myös mansikkasosetta.

Päälle:

Flora Vispiä reunapursotuksiin ja päällä viinirypäleitä, säilykemandariiniä, -persikkaa ja -ananasta. Kiille on tehty vedestä ja parista liivatteesta jollain äidin vanhalla ohjeella, mikä ei osoittautunut kauhean hyväksi..


Tässä kuva synttäreiden tarjoilupöydästä:

Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja: