Tumma sokerikakkupohja
Kostutus:
Spriteä
Kookosmousse (Karamelli cakes):
2 dl kookoskermaa (esim. SantaMaria)
2 kananmunan valkuaista
vaniljasokeria maun mukaan
2,5 dl Flora vispiä
1 dl kookoshiutaleita
3 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kookoskermaa kattilassa 2-3 minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokeri ja kookoshiutaleet. Vatkaa kovaksi vaahdoksi valkuaiset. Sulata liivatteet kuumaan kookoskermaan ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vispikermaseokseen. Lopuksi lisää valkuaisvaahto joukkoon varovasti sekoittaen.
Päällä:
Flora Vispiä, Bounty-suklaarouhetta ja valmiina kaupasta ostettu ruusu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti