- Riko kananmunat desikippoon ja katso määrä.
- Kaada joukkoon saman verran sokeria ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita toiseen kulhoon sama määrä jauhoja ja sekoita joukkoon yksi teelusikallinen leivinjauhetta. (Jos haluat tumman kakkupohjan, lisää joukkoon maun mukaan tummaa kaakaojauhetta.)
- Sekoita jauhoseos varovasti muna-sokerivaahtoon esimerkiksi puulusikkaa/-haarukkaa käyttäen.
- Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan.
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 45 minuuttia.
26. kesäkuuta 2010
perus sokerikakkupohja
Teen tällä samalla ohjeella aina pohjat täytekakkuihin, koska tää on hyväksi todettu ja äidiltä opittu :) Eli:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti