Piparkakkumausteella maustettu vaalea sokerikakkupohja
Kostutus:
maitoa
Puolukkatäyte (Karamelli Cakes):
1 prk Flora Vanillaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
4 dl puolukkaa
1 dl vettä
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Keitä kattilassa 2 dl puolukkaa ja 1 dl vettä. Surso marjoja ja siivilöi ne pois. Ota talteen 1 dl valmista puolukkamehua. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokeri, tuorejuusto sekä loput puolukat (hieman survottuna). Sulata liivatteet kuumaan puolukkamehuun ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen.
Päällä:
Flora Vispiä ja Fazerin piparkakkusuklaarouhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti